Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii au fost actualizati ultima data pe 4 Octombrie 2020 si se aplica tuturor cetatenilor Zonei Economice Europene.

Definitii

 • Client-poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre ART-M (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre ART-M si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.
 • Cumparator-poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.
 • Site-adresa web art-m.ro si subdomeniile acestuia.
 • Continut-reprezinta:
  • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • continutul oricarui e-mail trimis Clientului de catre ART-M prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al ART-M , Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta
  • informatii legate de Produsele si/sau tarifele practicate de ART-M intr-o anumita perioada
  • date referitoare la ART-M, sau alte date privilegiate ale acestuia.
 • Document-prezentele Termene si Conditii.
 • Contract-reprezinta contractul la distanta incheiat intre ART-M si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a ART-M si a Clientului.
 • Produs-orice produs listat pe Site, care urmeaza a fi furnizate de catre ART-M , Clientului ca urmare a Contractului incheiat.
 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Vezi Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

 1. Folosirea cookie-urilor

Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

 1. Produse

Toate produsele prezentate pe Site sunt comercializate noi si originale, in conformitate cu prevederile legale din Romania, consumatorilor finali.

Noi ne rezervam dreptul de a modifica oricand gama de Produse prezentate pe Site precum si informatiile cu privire la Produse, toate acestea neavand caracter obligatoriu.

Fotografiile cu privire la Produse nu coincid intotdeauna cu imaginea Produselor livrate. in acest sens nu pot exista pretentii ale Clientului pentru modificarile/completarile intervenite in raport cu imaginea Produselor afisate.

Produsul va fi folosit de Client in conformitate cu destinatia acestuia, doar pe durata de valabilitate a Produsului si in conformitate cu instructiunile de utilizare.

Clientul este indreptatit, in special inainte de efectuarea comenzii, sa solicite din partea ART-M informatii cu privire la produsele prezentate pe Site. in acest sens, noi punem la dispozitia Clientului personal specializat, care poate fi contactat prin intermediul adresei de email.

 1. Acuratetea informatiilor

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site (imagini, text) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea ART-M, acestea fiind cu titlu de prezentare.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a ANULA comenzile ce contin aceste produse si de a anunta clientii in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 1. Drepturi de autor

Utilizarea Site-ului (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator si ART-M, de aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe Site implica in mod automat, acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de ART-M, implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

intregul continut al Site-ului este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind drepturile de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul scris al ART-M, a oricaror elemente apartinand Site-ului se pedepseste conform legilor in vigoare.

ART-M NU confera dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul societatii. Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web.

Continutul prezentului Site, inclusiv, dar fara a se limita la logo, reprezentari stilizate, simboluri, imagini, fotografii, continut texte si altele asemenea, sunt proprietatea exclusiva a ART-M. Este nepermisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, indepartarea insemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucatilor de text, afisarea, vinderea, etc, a continutului, datelor, informatiilor, fotografiilor sau altor informatii gasite pe site, fara permisiunea expresa acordata in scris de catre ART-M.

Orice Continut la care Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre ART-M si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea ART-M cu referire la acel Continut.

Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

Niciun Continut transmis catre Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea ART-M, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Niciun Client nu dobandeste, prin utilizarea si accesarea Site-ului vreun drept sau vreo licenta de utilizare a vreuneia dintre informatiile de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

 1. Cont de utilizator

Site-ul poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site).

 1. Continut al Clientului

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Produsul respectiv, Cumparatorii au la dispozitie adresa de email . Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

 1. Drepturi de proprietate intelectuala

ART-M respecta drepturile intelectuale ale unor terte persoane. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost reprodusa de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam ne adresati o notificare care sa cuprinda:

 • semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte posesorul dreptului de proprietate;
 • o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
 • o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
 • adresa, numarul de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail;
 • o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
 • o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.
 1. Declinarea responsabilitatii

ART-M nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre ART-M a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

ART-M nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site. In plus, imaginile prezentate pe site au rol de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)