Masina taiat carne cuburi

Utilaje Carmangerie

Va oferim utilaje prelucrare carne: malaxoare(mixere) carne, celule de fierbere si afumare, tumbler, masini de injectat, masini de tocat carne, masini de umplut, generatoare de fulgi de gheata, cutere carne, masini de ambalat, moara coloidala, mori macinat oase, tocatoare oase, masini burgeri, utilaje produs frigarui,  etc, toate din otel inoxidabil alimentar, ce respecta toate normele de igiena.

Utilaj tencuit automata

Utilaje constructii

Firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de utilaje din domeniul construtiilor: - vibroprese, linii automate si semi-automate pentru fabricat pavaje, borduri, boltari, motostivuitoare, incarcatoare frontale, transpaleti; - excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, electrostivuitoare; - statii de betoane, concasoare, utilaje fabricat tuburi din beton, utilaje pentru fabricarea gardului din beton; - linii adezivi si mortare uscate, utilaje pentru fabricat tigla beton; Toate utilajele si intreaga gama de materiale pentru betonul amprentat sunt de ultima tehnologie si au design deosebit. Firma noastra nu va ofera doar utilajele ci si tehnologii de realizare a prefabricatelor din beton si secrete din domeniul constructiilor.

Masina de amprentat fier

Utilaje fier forjat

Firma noastra va poate sprijini in punerea bazelor unei afaceri care are ca obiect de activitate prelucrarea fierului forjat printr-o gama completa de utilaje industriale. Cu aceste utilaje se pot fabrica ornamente precum ar fi: cosulete, laba gastii, arc de cerc, spirala, unghiuri si forme decorative, amprentand totodata si teava patrata, fierul plat, otel patrat cu modele vegetale, geometrice, florale, abstracte, etc. Va punem la dispozitie atat utilaje automate de prelucrare a fierului forjat cu productivitati industriale, cat si dispozitive manuale cu care se executa aceleasi operatii de modelare a fierului forjat.


masina tocat legume

Utilaje legume-fructe

Utilaje legume-fructe

Utilaj ambalare in vid

Utilaje ambalat

Utilaje ambalat

Utilaj ambalat compost

Utilaje ciupercarii

Utilaje ciupercarii


malaxor paine

Utilaje brutarie

Utilaje brutarie

Utilaj bere

Utilaje bere | Utilaje distilarie

Utilaje bere | Utilaje distilarie

Utilaj ambalat capsule nespresso

Utilaje cafea

Utilaje cafea


Utilaj omogenizare vopsele

Utilaje cosmetice

Utilaje cosmetice